FERESTRELE EVERWOOD combina frumusetea si nobletea lemnului de stejar din Carpati cu performantele germane pentru ferestre, obtinand:

  - izolare termica K = 1,8 - 2,8 W/mpK
  - izolare acustica R = 34 dB
  - protejare impotriva infiltrarii apei si prevenire formare condens
  - stabilitatea formei si dimensiunilor
  - deschidere in doua plane: rotire (in plan orizontal) si basculare (in plan vertical)

DATE TEHNICE:

  - umiditatea lemnului: 8 +12%
  - geam: termopan 4-16-4, sticla float
  - feronerie: ROTO Germania
  - lacrimar de aluminiu: GUTMANN Germania
  - finisare: lacuri si baituri ecologice pe baza de apa, rezistente la ploaie, inghet si raze UV
  - etansare: garnitura siliconica – montata pe cercevea, pentru inchidere; chit siliconic – la imbinarea dintre geam si cercevea
  - compartimentare: unul, doua sau mai multe canate, intr-o gama de dimensiuni.USILE EVERWOOD insemna rezistenta si stil. Atat usile de intrare, cat si usile interioare se executa din lemn de stejar sau rasinoase, in structura rama cu tablie si pot fi prevazute cu sticla.
Varietatea modelelor si nuantelor de culoare, alaturi de precizia executiei si finisarea suprafetelor confera posibilitati pentru o alegere estetica cat si pentru satisfactie de lunga durata. De asemenea putem executa pervazuri si captuseli pentru orice grosime de zid.

USILE DE BALCON EVERWOOD avand performantele ferestrelor, pot fi executate cu modele si demensiuni diferite, cu deschidere prin rotire, rotire si basculare sau glisare.OBLOANELE EVERWOOD din lemn de stejar va ofera siguranta si protectie impotriva razelor soarelui. Pot fi executate cu lamele inlinate (L) fixe sau mobile, tablii (P), elemente orizontale (H) sau verticale (V) sau combinatiile acestora, in unul, doua, trei sau patru canate, echipate cu feronerie ROTO.


PARCHET DIN LEMN EXOTIC ... [foto parchet] ... [preturi parchet]

 • TEAK
 • MERBAU
 • SONOKELING (PALISANDRU)... pentru a vedea si alte proiecte (ex. case, mobilier ...) - [apasa aici]
© 2005 EverWood. Toate drepturile rezervate
Designed by qudisconcept.